HORIZONT

HORIZONT

bejáratiajtókistarcsaA HORIZONT PS R penta ajtórendszer konstrukcióilag öt légkamrás profilnak lett tervezve ütköző tömítéssel. A fő profilok beépítési mélysége 75 mm a szárnynál 80 mm.  Az univerzális méretek lehetővé teszik bármely európai vasalat használatát. A vasalási nút közelebb került az ablakszárny közepe felé és ez ellenállóvá teszi az ablakot az esetleges betörések ellen. A HORIZONT PS R penta ajtó rendszer az EN 12 608 európai norma szerint van gyártva.

A szép bejárati ajtó a harmonikus homlokzat része. A bejárati ajtók méret után készülnek, kiváló minőségű műanyagból. Az ajtóborítások illeszkednek a ház képéhez, legyen az célszerű és visszafogott, nagyvonalú és reprezentatív, modern vagy rusztikus. Forma, szín és szerkezeti kialakítás tekintetében minden kívánságot teljesítünk, mindezt a legmagasabb technikai színvonalon.

Egy szépen kialakított bejárati ajtó első pillantásra megnyerő és jó befektetés, ha valaki gondol a jövőre. Hosszú ideig megőrzik értéküket, mert alapanyaguk – a nagy szilárdságú kemény pvc (DIN 7748) – nem öregedik, nem korhad el, időjárásálló és mérettartó marad. A kiválasztott ajtóhoz kiegészítők egész sorát kínáljuk: kilincsek, fogantyúk, ütközők széles választéka, elő tetők, padló-ajtócsukó, elektromos ajtónyitó, valamint mindaz, ami az Ön még nagyobb biztonságát szolgálja, a speciális záraktól a golyóálló üvegig.

AJTÓPANELEK ÉS KIEGÉSZÍTŐK

A beilleszthető ajtópanelek a legkülönbözőbb méretekben, színekben, stílusokban és formákban választhatók, de az ajtók akár osztózással és üvegezéssel is rendelhetőek.

A VASALATOK

sarokA profilok alkalmasak a kereskedelmi forgalomban kapható valamennyi vasalat rendszer felszerelésére. Ez által a bejárati ajtók normál és speciális kivitelben is előállíthatóak. Az extrákhoz tartoznak a különféle pánikzárak, ajtónyitók és ajtómozgatók. Aki különleges biztonságra törekszik, felszerelheti bejárati ajtaját igényesebb zártechnikával is. Külön kívánság esetén betörésbiztos ajtó is készíthető a DIN 18103 szabvány szerint.

A KÜSZÖB

A 18 mm magas sima alumínium küszöbök termikus szigetelésük miatt jó hőszigetelési értékeket mutatnak, és megfelelnek a kerekesszékekkel közlekedő emberek igényei szerinti kiépítésének. A szárny és a küszöb között különleges, időt álló gumitömítés található, amely a sarkainál külön megerősített, sarokforgó kiegészítő tömítésekkel van ellátva a zúduló eső elleni védelem érdekében. Igény szerint toldható bármilyen toktoldóval, ha az ajtónál kihagyott méret mélyebben van mint a padlószint.

A SAROKMEREVÍTÉS

A bejárati ajtók profiljai belső fémmerevítőkkel vannak felszerelve. A szélesség és a magasság tartósságáról és stabilitásáról a 2,5 mm falvastagságú tűzi horganyzott acélmerevítések gondoskodnak, a sarkoknál pedig egyedi öntött cink sarokmerevítő elem biztosítja az ajtót a deformálódás és csavarodás ellen.

TÖBBSZÖRÖS BIZTONSÁG

Extra szigetelés – extra biztonság. A biztonság fokozása érdekében bármilyen biztonsági, kiegészítő vasalat vagy zárrendszer problémamentesen felszerelhető, és így a betörés elleni védelem megoldható.

HŐSZIGETELÉS

A bejárati ajtók megfelelnek az energiatakarékossági előírásoknak.

NYITÁSI VÁLTOZATOK

ajto1A bejárati ajtók készülhetnek befelé, illetve kifelé nyitható kivitelben is.
A háztulajdonosok kívánsága szerint készíthetőek oldal-, illetve felülvilágítóval kiegészítve, különféle osztózással, kazettázással vagy üvegezéssel és ezek variációival is.

A normál ablakokon és ajtókon kívül a rendszer lehetővé teszi emelő-, tolórendszerek, harmonika ajtók, télikertek, portálok és függönyfalak valamint redőnyök gyártását is.

TANÚSÍTVÁNYOK

A bejárat ajtók megszerezték valamennyi neves német ellenőrző-intézet minősítését.

A rendszer vizsgakritériumai:
100.000 nyitási és zárási folyamat elvégzése az áteresztőképesség, a zúduló eső elleni védettség, valamint a kezelhetőség vizsgálatával.

A betörésálló ajtók vizsgakövetelménye:
Ütésterhelések a betétekre, a páncélokra és a zárakra 3000 N-ig.

SZAVATOSSÁG

A profilok fokozottan ütésálló PVC-ből készülnek, a legújabb technikai ismeretek és gyártási technológiák alkalmazásával.

A profilok felhasználó- és környezetbarát termékek, és teljes mértékben újrahasznosíthatóak.
A szállítási időtől számított öt éven belül költségmentesen biztosítjuk a profilok cseréjét a gyártástól származó hibák esetében.

SZÍNVÁLASZTÉK

horizont-színszinspaletta2szinspal3

AJÁNLAT KÉRÉS

Kattintson az “Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot